Ο Άρης Στυλιανού στην προεκλογική του εκδήλωση στη Σταυρούπολη: «Από τα Δυτικά ξετυλίγουμε το νήμα»

Ο υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Στυλιανού
Άρθρο του Άρη Στυλιανού στην Παράλλαξη: «Η Θεσσαλονίκη που αγαπώ»
5 Μαΐου, 2023
Show all

Ο Άρης Στυλιανού στην προεκλογική του εκδήλωση στη Σταυρούπολη: «Από τα Δυτικά ξετυλίγουμε το νήμα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του Άρη Στυλιανού σε καφετέρια της Σταυρούπολης, στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Την αποτίμησή του για την εκδήλωση έκανε μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα Social Media ο ίδιος 0 Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ και υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία:

«Ευχαριστώ πολύ τους φίλους και τις φίλες που ήρθαν στην πρώτη μας προεκλογική εκδήλωση, σε καφετέρια της Σταυρούπολης. Γνωριστήκαμε και συζητήσαμε μέχρι αργά το βράδυ. Στα λίγα λόγια που είπα στην ομήγυρη, μεταξύ άλλων ανέφερα τα εξής:

Ξεκινάμε τις ομιλίες μας εδώ στα Δυτικά, για εμάς εδώ είναι η αρχή για να ξετυλίξουμε το νήμα. Γιατί εδώ βρίσκονται συσσωρευμένα και σε ένταση τα προβλήματα που χαρακτηρίζουν όλη τη Θεσσαλονίκη: το κόστος διαβίωσης, η ποιότητα ζωής, η έλλειψη προοπτικής.

Στις 21 Μαΐου θα αλλάξουμε σελίδα και θα γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο. Με μια νέα προοδευτική κυβέρνηση που:

- Θα εμπνεύσει ξανά εμπιστοσύνη στη δημοκρατία μας, με συμμετοχικούς θεσμούς και διαφάνεια.

- Θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής: την εργασία που μετασχηματίζεται, το κλίμα που αλλάζει, τις τεχνολογικές προκλήσεις. Με κράτος ισχυρό, δίπλα στον πολίτη, με δημόσια εκπαίδευση και υγεία και με προστασία των δημόσιων αγαθών.

- Θα καταπολεμήσει τις κοινωνικές ανισότητες. Με δικαιοσύνη παντού, με αντιμετώπιση της διαφθοράς, με στήριξη των αδυνάτων.

Αυτές τις μάχες έχουμε μπροστά μας, δεν τις διαλέξαμε, μας διάλεξαν οι καιροί και η ευθύνη».

Στυλιανού Αριστοτέλης (Άρης) – Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία