Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου από τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Άρη Στυλιανού

Κινητοποίηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού
Λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού
20 Μαρτίου, 2023
ο Άρης Στυλιανού στην TV100
Ο Άρης Στυλιανού στο TV100 και στην Εκπομπή «Δημότης Online» (BINTEO)
30 Μαρτίου, 2023
Show all

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου από τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Άρη Στυλιανού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (27 Μαρτίου), ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Άρης Στυλιανού, κοινοποίησε στα social media φωτογραφίες από την εποχή που υπηρέτησε και ο ίδιος το Θέατρο.

Από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (2015 – 2019), εργάστηκε με όλες του τις δυνάμεις για να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτό τον ιστορικό Οργανισμό.

Επί της προεδρίας του, καθιέρωσε φθηνά εισιτήρια (γενική είσοδος 5 ευρώ) ώστε να βλέπουν ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Επιπλέον, έχοντας παραλάβει ένα ΚΘΒΕ με χρέη 9 εκατομμύρια ευρώ, κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να το παραδώσει το 2019 με πλεόνασμα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

27 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ | Χρόνια πολλά σε όλους τους ανθρώπους του Θεάτρου. Αξίζουν την τιμή και τον σεβασμό μας.

Πέρασα τέσσερα εξαιρετικά ωφέλιμα χρόνια στη διοίκηση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Υπηρέτησα έναν Οργανισμό που αποτελεί τον στυλοβάτη του πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Έκανα φίλους και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, στους οποίους θα χρωστώ ευγνωμοσύνη για πάντα.